Travel, Inspiration & Work-life balance

myBalance

Robert Bryndza - Lány a jég alatt (Girl in the ice)

2018. augusztus 07. - mybalanceblog

Egy gyönyörű, fiatal, befolyásos családból való lány jégbe fagyott holttestét megtalálják egy londoni múzeum kerti tavában.lja.jpg

A nyomozás vezetőjének Erika Fostert jelölik ki, aki önmaga is egy családi tragédiát kényszerül feldolgozni éppen. Ahogy egyre inkább felszínre kerülnek a politikai érdekek és a nyomozás kimenetelét befolyásolni szándékozó felső körökből érkező nyomás, úgy kerül Erika is egyre mélyebbre a nyomozati szálak tengerében.

Ez a könyv egy végig izgalmas, és letehetetlen nyomozós thriller, ahol számomra is csak a végkifejletkor derül ki a tettes kiléte. Tetszettek az összetett karakterek, az időnként meglepő fordulatok és a szerző minőségi írásmódja.

Ez a könyv első része az újdonsült író `Erika Foster nyomoz` sorozatának, és hatásos kedvcsináló a további köteteknek is.

Értékelés: 8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://mybalance.blog.hu/api/trackback/id/tr9814168041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása