Travel, Inspiration & Work-life balance

myBalance

Jenn Bennett – Alex, nagyjából… (Alex, approximately…)

2018. augusztus 28. - mybalanceblog

Bailey “Mink” Rydell szerelmes. Alex tökéletes: kedves, vicces, érzékeny és mindenről lehet vele beszélgetni. Csak egy a bökkenő, eddig csakis chaten `találkoztak`. alex.png

Amikor Bailey a keleti partról a nyugati partra költözik édesapjához, elhatározza hogy inkognitóban megkeresi Alexet, hogy kiderüljön, a való életben is olyan e, mint amilyennek az írásain keresztül megálmodta. Alex helyett azonban Porter Róthba botlik minduntalan. A kezdeti ellenszenv fokozatosan alakul át egész más érzésekké, és Bailey már nem biztos abban, hogy igazán meg akarja e találni Alexet. 

A nyomozós thrillerek mellett a másik kedvenc műfajom a könnyed, vicces, néhol kicsit drámai szerelmes regény, sokszor akár előre sejthető végkifejlettel.

És hát ez a könyv…váó.. Fantasztikus hangulata van, teljességgel letehetetlen. A történet izgalmas és fordulatos, szerethető, kedves főszereplőkkel és egy kis nyári, kókuszillatú szörfhangulattal megspékelve. Az a fajta, amit igazából olvasni se szabadna, mert az ember közben és még utána is napokig olyan álomvilágban él, hogy képtelen bármi másra koncentrálni.

Szerettem a fejezetek elejen a sok régi filmes utalást, aminek bár jó részét nem ismerem, de mostanra feltett szándékom végignézni az összeset.

Ifjúsági regény a 9-99 éves, néha álmodozni szerető korosztály számára. Egyszerűen imádtam. Csak azért nem adtam 10 pontot, mert sose lehet tudni mikor olvas az ember még jobbat, ugye. Talán egy következő Jenn Bennett könyvben…o.O?

 

„…De ​egyetlen embert tudok csak kivenni, ahogy ott áll a jegyárusító fülkével szemben. Porter Roth. Gyönyörű alak. A fején temérdek vadul göndörödő hajfürt. Pimasz mosoly. Ősi ellenségem.”

 

Értékelés: 9,8/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mybalance.blog.hu/api/trackback/id/tr9914208127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása